Onze visie

Een hedendaagse en positieve visie op zorg

Een warme en zorgzame thuis bieden aan onze senioren, dat is onze voornaamste taak als woonzorgcentrum. Hier gaan we dan ook niet licht overheen. Het familiale karakter staat centraal in onze twee residenties en dat merkt u als bewoner of bezoeker.

Familiale sfeer

Ook voor onze medewerkers creëren we een familiale sfeer. Alleen op die manier kunnen we kwalitatieve zorg op maat aanbieden. Daarom is het belangrijk dat we met voldoende én voldoende gekwalificeerde mensen werken. 

 

Zelfstandigheid

De stap zetten naar een woon- en zorgcentrum is niet altijd een evidente keuze.  Voor veel senioren is het belangrijk om zelfstandig te kunnen zijn en om te kunnen genieten van een geborgen thuisgevoel. Omdat we ons hiervan bewust zijn doen we er alles aan om onze bewoners hierin bij te staan en te ondersteunen waar nodig.  

Onze visie op zorg
Mensen zijn essentieel om aan goede zorgverlening te doen. Voldoende mensen, gekwalificeerde mensen, gepassioneerde mensen. En dat is onze grootste troef.

Missie

Het is onze missie om onze bewoners te omringen met de best mogelijke zorgen en om een goede betrouwbare partner te zijn voor al onze medewerkers.

Vragen?

Heb je vragen over onze visie of missie?
Aarzel niet om ons te contacteren.